Maxus website heros SEBA2

eDeliver7

Nú te bestellen!

100% elektrisch.
  • WLTP cyclus rijbereik tot 365 km
  • Snel laden tot wel 100 km in 20 minuten
  • 5 jaar fabrieksgarantie (max. 100.000 km)
  • Ontvang tot € 5.000 SEBA subsidie
  • Al vanaf € 39.990,-* (excl. BTW)

Vraag offerte aan

Maxus Lease

Vanaf € 680,00/ maand

o.b.v 10.000 km/60 maanden

Ontdek de Maxus eDeliver7

De Maxus eDeliver7, de Maxus die klaar is voor uw meest uitdagende opdrachten.

De wereld veranderd, een schone wereld is voor iedereen van belang en zeker voor u als ondernemer. Als ondernemer zoekt u naar antwoorden en gaat u uitdagingen niet uit de weg. De Maxus eDeliver7 helpt om die dagelijkse uitdaging makkelijker te maken. Met een sterk design, royale range tot 365 km (WLTP cyclus) en tot wel 8,7 m3 laadvolume is deze ruimte en volledig elektrische bedrijfswagen uw trouwe partner in het dagelijkse werk. De Nieuwe eDeliver7 is leverbaar met twee verschillende accu pakketten, 2 lengte en 2 hoogte varianten, op deze manier is er voor u als ondernemer altijd een antwoord op de behoefte, maatwerk dat past! En mocht het toch niet in de bus passen, mag de eDeliver7 ook nog een aanhangwagen trekken tot wel 1.500 kg.

Geen CO₂-uitstoot, geen fossiele brandstoffen, een stille elektromotor, minder onderhoud en een uiteindelijk lagere TCO. Maxus herschrijft het concept van de bedrijfswagen.

Stadsdiensten, nutsbedrijven, installateurs, loodgieters, onderhoudstechnici, tuiniers, bedrijven en zelfstandigen die aan huis leveren: allemaal ontdekken ze de nieuwe toekomst van milieuvriendelijk transport op kortere afstanden. Met de nieuwe Maxus eDeliver7 begint die toekomst hier en nu.

De Maxus eDeliver7 is nu te bestellen!

Vraag offerte aan

 

eDeliver7 design

Design

Stoer. Innovatief.

De Maxus eDeliver7 is geen standaard bestelwagen, naast sterke kwaliteiten is de eDeliver7 tot in de detail ontworpen. Zoals alle Maxus bedrijfswagens, 100% elektrisch en dus perfect geschikt voor de toekomst en strenger wordende milieu regels.

De Maxus eDeliver7 is ook een stoere bedrijfswagen met een eigen karakter. Strakke lijnen en moderne full-LED verlichting creëren een sterk geheel. De karakteristieke voorzijde en de dynamische belijning van de flanken accentueren zijn karakter.

De Maxus bedrijfswagen range staat voor innovatie, net als u als ondernemer.

edeliver7 functionaliteit v2

Functionaliteit

Ruimte. Kwaliteit

De eDeliver7 biedt bedrijven verschillende configuratiemogelijkheden, waaronder laadvolumes tussen 5,9 m3 en 8,7 m3, wat de eDeliver7 de grootste in zijn klasse maakt. Dit geeft bedrijven de vrijheid om het voertuig aan te passen aan hun specifieke operationele behoeften, met efficiënt vervoer en een goed georganiseerde laadruimte als resultaat.

Of het nu gaat om stadsleveringen, goederendistributie of andere zakelijke toepassingen, de Maxus eDeliver7 biedt betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Beschikbaar in verschillende configuraties stelt dit elektrische voertuig ondernemers in staat om de variant te kiezen die het beste past bij hun operationele behoeften.

Elektrisch gebruiksvriendelijk

De Maxus eDeliver7 maakt elektrisch rijden een plezierige en comfortabele ervaring. De intuïtieve bediening van de automaat via een handige knop zorgt voor moeiteloos schakelen. Bovendien biedt de geruisloze elektromotor een aangename stilte aan boord, waardoor de rit nog plezieriger wordt.

Geavanceerd Infotainment

Het prachtig vormgegeven dashboard van de Maxus eDeliver7 wordt gedomineerd door een royaal 12,25-inch touchscreen. Dit scherm voorziet in uitgebreide smartphone-connectiviteit, is naadloos geïntegreerd met Apple CarPlay en is tevens verbonden met een handige 360° camera voor een volledig bewustheid van de omgeving.

Functioneel en doordacht

Het functionele interieur van de Maxus eDeliver7 combineert doordachte details met gebruiksvriendelijkheid. Het multifunctionele stuurwiel met intuïtieve knoppen zorgt voor een optimale focus op het verkeer, waardoor de bestuurder efficiënt interactie heeft met voertuigfuncties zonder afleiding.

Luxe uitgerust

Ervaar ongekende luxe in de eDeliver7 met Adaptieve Cruise Control voor veilig reizen, verstelbare luxe stoelen met lendesteun voor optimaal comfort, en een elektrisch uitklapbare sidestep voor moeiteloos in- en uitstappen.

Technologie

Toekomstgerichte connectiviteit en techniek

Maxus eDeliver7 18

Elektrische Power

De Maxus eDeliver7 is uitgerust met een krachtige elektromotor die 150 kW (204 pk) en 330 Nm koppel levert en gekoppeld is aan een duurzame batterij met een stadsbereik tot wel 524 kilometer. Hiermee heeft u voldoende vermogen en bereik om comfortabel van A naar B te reizen, ook met zware belading.

Met de ingebouwde 11 kW AC-lader laadt de eDeliver7 aan een reguliere wallbox een volledige laadcyclus in slechts 8 of 9 uur, afhankelijk van de batterijcapaciteit van respectievelijk 77 of 88 kWh. Bovendien beschikt de Maxus eDeliver7 standaard over een gelijkstroom (DC) laadoptie aan boord, waarmee je in slechts 45 minuten alweer 80% van de batterijcapaciteit kunt bereiken. Zo ben je snel weer klaar voor een productieve werkdag.

Maxus eDeliver7 26

Veiligheid

De Maxus eDeliver7 biedt standaard een uitgebreid actief veiligheidspakket, waaronder ESP, AEBS en diverse andere veiligheidssystemen. Deze voorzieningen zijn ontworpen om zowel uzelf als uw passagiers en medeweggebruikers te beschermen.

ESP

De ESP (Elektronisch Stabiliteitsprogramma) zorgt ervoor dat de Maxus eDeliver7 in balans blijft tijdens plots uitwijken, moeilijke bochten en bij andere gevaarlijke situaties.

Rijstrookassistentie

Rijstrookassistentie, een modern veiligheidssysteem, maakt gebruik van camera's en sensoren om het voertuig binnen de rijstrook te houden. Het waarschuwt of voert actieve stuurcorrecties uit bij onbedoeld afwijken, wat de verkeersveiligheid bevordert.

FCW

Waarschuwing frontale aanrijding (FCW) informeert de bestuurder over mogelijk dreigende frontale botsingen, waardoor snel reageren mogelijk is en de verkeersveiligheid toeneemt.

AEBS

AEBS staat voor Autonomous Emergency Braking System, een systeem dat automatisch remt bij dreigende aanrijdingen, waardoor de impact van een botsing wordt verminderd of voorkomen.

edeliver7 functionaliteit

Accessoires

Maak uw Maxus uniek.

De ene business is de andere niet. Elke bedrijfsvoering brengt zijn eigen behoeften en wensen met zich mee. Dat geldt ook voor uw bedrijfswagen. Samen met uw Maxus-dealer kan u bekijken wat u nodig heeft om zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen werken. We bouwen alle gewenste accessoires degelijk en veilig in.

De belangrijkste standaarduitrustingen en onze aantrekkelijke prijzen vind u terug in onze eDeliver7 brochure.