Maxus website heros SEBA5

T90 EV

Robuust. Avontuurlijk.

En 100% elektrisch.
  • WLTP stadscyclus bereik tot 471 km
  • Snel laden tot wel 100 km in 20 minuten
  • 5 jaar fabrieksgarantie (max. 100.000 km)
  • Ontvang tot € 5.000 SEBA subsidie
  • Al vanaf € 54.995 (excl. BTW)
Vraag offerte aan

Maxus Lease

Vanaf € 899,00/ maand

o.b.v 10.000 km/60 maanden

De Maxus T90 EV, de Maxus die geen enkel avontuur uit de weg gaat.

Europa’s eerste Elektrische pick-up is hier, de Maxus T90 EV. De toekomt staat voor de deur, een schonere wereld is nodig, de Maxus T90 EV biedt een uitstekend antwoord op deze veranderende wereld. Alle functionaliteiten die u zoekt in een pick-up, echter dan 100% elektrisch aangedreven.

De nieuwe Maxus T90 EV biedt ultiem comfort door de aangename, krachtige en stille aandrijf lijn met een range tot wel 471 km (WLTP stadscyclus). Door de krachtige aandrijflijn biedt de ET90 EV een trekvermogen van wel 1.000 kg. Het robuuste karakter en de agressieve uitstraling van de T90 EV doet zich meten aan de norm, Alle gemakken, zonder vervuiling. Vooralsnog is de T90 EV er als efficiënte 2 wiel aangedreven variant, die er voor zorgt dat de pick-up met de soepele elektrische aandrijflijn de prestatie biedt die u verwacht van een pick-up.

T90 design 2 v2

Design

Avontuurlijk ontwerp. Zonder compromis.

De Maxus T90 EV combineert een modern ontwerp met traditionele details. De prominente grille geeft de pick-up een stoere look, waarmee hij meteen de aandacht trekt. De dynamische wielkasten en uitgesproken lichtpartij beamen zijn robuust karakter.

Vraag offerte aan

T90 interieur v3

Functionaliteit

Comfort en gemak. 100% elektrisch.

De nieuwe Maxus T90 EV is een volwaardige dubbele cabine. Ga op avontuur, alleen of met 5 personen. De Dubbele Cabine garandeert steeds het optimale evenwicht tussen ruimte in het interieur en de eenvoudig bereikbare laadbak.

Ervaar het comfort en gemak van elektrisch rijden, zonder in te boeten op ruimte en toegankelijkheid. Laad materiaal tot wel 1.485 mm lang of 1.510 mm breed in de laadruimte. De standaard aanwezige coating in de laadbak verhindert daarnaast het heen en weer schuiven van uw materiaal en beschermt de laadbak van slijtage. Met een nuttig laadvermogen van 925 kg bent u bovendien zeker dat niets achter hoeft te blijven.

De Maxus T90 EV is standaard voorzien van alle luxe, naast Apple Carplay is er ook standaard een opstaptreden die samen met de handgrepen in de A-stijl instappen gemakkelijk maakt.

Interieur

Robuust. Met oog voor detail.

Ergonomie

De Maxus T90 EV beschikt over elektrisch verstelbare stoelen om eenvoudig de ideale zitpositie in te stellen. De simili-leder stoelbekleding zorgt er bovendien voor dat u zich na een lange dag kan ontspannen. U kunt zonder problemen instappen in uw werkkleding, de lederen bekleding is zeer stevig en eenvoudig af te doen.

Comfort

Met de Maxus T90 EV is elektrisch rijden fijn en comfortabel. De handige knop voor de automaat laat zich vlot en intuïtief bedienen en dankzij de fluisterstille elektromotor is het aangenaam stil aan boord.

Aansluitingen

De T90 EV biedt tal van aansluitingsmogelijkheden in het interieur. Zo beschikt hij over 2 USB poorten, een 12 V en een 220 V aansluiting. Dankzij deze aansluitingen laadt u moeiteloos uw elektrische apparaten gedurende uw drukke werkdag.

Rijkelijk uitgerust

Het interieur van de Maxus T90 EV valt op door de verzorgde afwerking en de zeer complete standaarduitrusting. Een 10,25" touchscreen met Apple CarPlay en Android Auto en een hoogwaardige achteruitrijcamera: de T90 EV heeft het allemaal.

T90 meters

Technologie

100% Elektrisch. 100% kracht.

De Maxus T90 EV is uitgerust met een krachtige elektromotor met een vermogen van 130 kW (177 pk) en een koppel van 310 Nm. Daarmee zorgt de T90 EV voor een pittig acceleratievermogen en een ongezien klimvermogen.

De T90 EV is uitgerust met de nieuwste Lithium Iron-Fosfaat batterij (89 kWh), die vrijwel onbeperkt oplaadbaar is. Maxus geeft u maar liefst acht jaar garantie op de batterij. De Maxus T90 EV geeft u een gecombineerd rijbereik tot maar liefst 330 km volgens de WLTP-cyclus.

Met de standaard 11kW AC-lader aan een doorsnee wallbox duurt een volledige laadcyclus slechts 9 uur. Daarnaast heeft de Maxus T90 EV standaard een DC-snellaad mogelijkheid. Daarmee laadt u in amper 10 minuten al 100 km extra rijbereik. Na 45 minuten is alweer 80% van de batterijcapaciteit beschikbaar.

Veiligheid

ESP

ESP (Elektronisch stabiliteitsprogramma) bewaakt en regelt de stabiliteit van de Maxus T90 EV, zodat u bij plots uitwijken, in moeilijke bochten of op een verraderlijk wegdek niet uit balans raakt.

Roll movement intervention (RMI)

Dit systeem helpt om kantelneigingen te detecteren bij dynamische manoeuvres en bij snelle uitwijkmanoeuvres met hoge zijwaartse versnelling.

Veelvoud aan airbags

De Maxus T90 EV is standaard uitgerust met een airbag voor de bestuurder en de passagier vooraan, twee zijdelingse airbags vooraan, twee zijdelingse airbags vooraan en gordijnairbags over heel de cabine.

Sterke kooiconstructie

De kooiconstructie van de T90 EV is opgebouwd uit versterkt staal, dat de kracht die vrijkomt bij een aanrijding absorbeert en vervorming tegengaat. Zo blijven de inzittenden maximaal beschermd.