Maxus website heros SEBA6

eDeliver3

Wendbaar. Veelzijdig.

En 100% elektrisch.
  • WLTP stadscyclus rijbereik tot 371 km
  • Ook beschikbaar als Chassis Cabine
  • 5 jaar fabrieksgarantie (max. 100.000 km)
  • Ontvang tot € 4.100 SEBA subsidie
  • Al vanaf  31.605,- (excl. BTW)

Plan een proefrit

Maxus Lease

Vanaf € 520,00/ maand

o.b.v 10.000 km/60 maanden

Ontdek de Maxus eDeliver3

Wendbaar. Ruim. Praktisch. En 100% elektrisch.

De Maxus eDeliver3, de compacte Maxus met de grootste laadruimte in zijn klasse.

De wereld veranderd, een schone wereld is voor iedereen van belang en zeker voor u als ondernemer. Als ondernemer zoekt u naar antwoorden en gaat u uitdagingen niet uit de weg. De Maxus eDeliver3 helpt om die dagelijkse uitdaging makkelijker te maken. Met een sterk design, royale range tot 371 km (WLTP stadscyclus) en tot wel 6,3 m3 laadvolume is deze compacte volledig elektrische bedrijfswagen uw ruimtelijke partner in het dagelijkse werk. Met de range van de eDeliver3 komt u overal en ook op de langere tocht laadt u in ca. 20 minuten weer 100 km range bij.

De eDeliver3 is een veelzijdige partner, leverbaar in twee lengte maten, maar ook als Chassis Cabine. Zo past de eDeliver3 altijd bij de wens en opdracht, van u als ondernemer. De Chassis Cabine kan op zijn beurt weer volledig op maat worden omgebouwd tot truck, kipper of bijvoorbeeld met een moderne lichtgewicht transport box. Zo leveren we altijd naar uw eigen wens als ondernemer, dat bedoelen we met Maxus. Delivers.

edeliver 3 interieur

Design

Opvallend knap. Resoluut hedendaags.

Dat de Maxus eDeliver3 geen standaard bestelwagen is, ziet u meteen. Hij rijdt 100% elektrisch en is dus perfect geschikt voor stadsverkeer of kortere afstanden.

Maar de Maxus eDeliver3 is ook een opvallend knappe verschijning. De karakteristieke voorzijde en de dynamische belijning van de flanken accentueren zijn wendbare en compacte karakter. Kortom: dit is een op-en-top hedendaags design.

Wilt u het eigentijdse design in het echt zien?

Plan een proefrit

edeliver3 functionaliteit

Functionaliteit

Praktisch & compact

De Maxus eDeliver3 is verkrijgbaar in twee lengtes. De laadruimte van de compacte versie is 218 cm lang en heeft een laadvolume van 4,8 m3 terwijl de lange versie u een laadruimte biedt met een lengte van 277 cm en een laadvolume van 6,3 m3.

Voor maximale wendbaarheid in de stad kiest u de compacte versie. Heeft u doorgaans wat meer ruimte nodig, dan gaat u voor de langere uitvoering, die u tot 930 kg bruto laadvermogen biedt – ongezien in deze klasse.

Ingenieus detail: de laadruimte van de Maxus eDeliver3 is perfect afgestemd op het standaardformaat van europallets. Bovendien zijn de vloer en de wanden van de laadruimte fraai afgewerkt.

Interieur

Ergonomisch, ruim en comfortabel

Ergonomie en comfort

De Maxus eDeliver3 munt uit in ergonomie. De ruime, ergonomisch gevormde en verstelbare stoelen geven u alle steun en comfort. Het overzichtelijke instrumentenpaneel en de binnen handbereik aanwezige knoppen zorgen ervoor dat al uw aandacht naar de weg kan gaan.

Slim en doordacht

Het aantrekkelijke instrumentenpaneel van de eDeliver3 geeft u in één oogopslag alle info die u nodig hebt. Bovenop het infotainmentsysteem is de eDeliver3 ook standaard uitgerust met een hoogwaardige achteruitrijcamera, waarmee u uw bedrijfswagen kinderlijkeenvoudig in de krapste parkeerruimtes manoeuvreert.

Automatisch elektrisch

Met de Maxus eDeliver3 is elektrisch rijden fijn en comfortabel. De handige knop voor de automaat laat zich vlot en intuïtief bedienen. En dankzij de fluisterstille elektromotor is het aangenaam stil aan boord.

Complete uitrusting

Het interieur van de Maxus eDeliver3 valt op door de verzorgde afwerking en de complete standaarduitrusting. Automatische airconditioning, cruise control, usb-aansluiting, radiobediening via het stuur: de eDeliver3 heeft het allemaal.

Technologie

100% kracht. 0% uitstoot. En dat tot 371 km in stadsverkeer

edeliver3 laden v2

Sterke elektrische motor

De Maxus eDeliver3 is uitgerust met een krachtige elektromotor met een vermogen van 90 kW (122 pk) en een koppel van 250 Nm. Daarmee zorgt de eDeliver3 voor een pittig acceleratievermogen en een ongezien klimvermogen. De eDeliver3 heeft geen moeite met een hellingshoek tot 20% (lange versie) of zelfs 25% (compacte versie).

De Maxus eDeliver3 geeft u een rijbereik tot maar liefst 371 km volgens de WLTP-stadscyclus. Via een DC-snellader is je batterij al na drie kwartier voor 80% opgeladen. Met een standaard 11 kW AC wallbox-aansluiting duurt het laden tot 8 uur.

edeliver3 closeup airbag

Veiligheid

Veiligheid voorop, met de modernste rijhulpsystemen

De Maxus eDeliver3 is standaard uitgerust met een uitgebreid actief veiligheidspakket. De uitrusting omvat ESP, ABS en andere systemen die uzelf, uw passagiers en de andere weggebruikers beschermen.

De sterke kooiconstructie van de Maxus eDeliver3 is opgebouwd uit hoogwaardig staal en aluminium. De constructie absorbeert de kracht die vrijkomt bij een aanrijding en gaat vervorming tegen. Bovendien werd de eDeliver3 van meet af aan ontworpen als een 100% elektrisch voertuig. Daardoor kon de batterij veilig worden ingewerkt in het chassis. Airbags voor de bestuurder en de passagier vervolledigen het passieve veiligheidspakket.

Overtuig uzelf tijdens een proefrit

edeliver3 closeup led

Accessoires

Maak uw Maxus uniek

De ene business is de andere niet. Elke bedrijfsvoering brengt zijn eigen behoeften en wensen met zich mee. Dat geldt ook voor uw bedrijfswagen.

Samen met uw Maxus-dealer kan u bekijken wat u nodig heeft om zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen werken. We bouwen alle gewenste accessoires degelijk en veilig in.

De belangrijkste standaarduitrustingen en onze aantrekkelijke prijzen vind u terug in onze eDeliver3 brochure.