Laadmogelijkheden

Van tanken naar stekkeren. Een elektrische auto kunt u gemakkelijk op verschillende manieren opladen. Door de juiste keuze is geen afstand voor u te ver en vertrekt u altijd met een volle accu naar uw bestemming.

 • Thuis opladen – Door middel van het stopcontact of middels een wallbox (AC) is uw Maxus altijd vol bij de start van uw reis.
 • Op bestemming laden – Door middel van een wallbox (AC) op de bestemming bent u ook onderweg weer snel bijgeladen.
 • Onderweg laden – Onderweg laadt u uw Maxus snel (DC) op tijdens een korte tussenstop bij de snellader.

Thuis

Thuis heeft u zelf de keuze, gebruikt u het traditionele stopcontact of laat u een wallbox monteren. Middels het stopcontact duurt laden lang, maar soms is dat voldoende. U laadt uw Maxus dan zo’n 8 tot 10 km actieradius per uur bij. Middels een Wallbox gaat dit vele malen sneller en kunt u, afhankelijk van de aansluiting, laden tot wel 95 km actieradius per uur.

Heeft u thuis niet de mogelijkheid om te laden middels het stopcontact of een eigen wallbox? Gelukkig is er in Nederland een goed dekkend netwerk van meer dan 80.000 openbare laadpalen. Maxus helpt u graag met het regelen van een geschikte laadpas voor het gebruik van dit soort laadpalen in heel Europa. De Maxus laadpas heeft een uitgebreid netwerk van meer dan 500.000 laadpunten binnen Europa en wordt elke dag uitgebreid.

Op locatie

Op bestemmingen zijn steeds vaker goede laadoplossingen te vinden, dit gebeurt meestal via een wallbox of middels een openbare laadpaal. Met de Maxus laadpas of laadtag start u gemakkelijk en snel de laad actie, zo staat u nooit zonder stroom.

Onderweg

Wanneer u onderweg bent en de batterij van uw Maxus bedrijfswagen is bijna leeg kunt u gemakkelijk laden aan de snelweg bij een snellader. In Nederland is een uitgebreid netwerk van snelladers, zoals bijvoorbeeld bij Shell of Fastnet. Uw Maxus laad bij snelladen enorm snel op waardoor u in 15 minuten alweer 100 km extra range heeft. Zo bent u altijd weer snel onderweg.

Kies de ideale laadpas

Met de Maxus laadpas (powered by Van Mossel Energie) is er altijd een oplossing voor u. Zo bepaalt u zelf welk pakket het beste past op basis van hoe vaak uw Maxus opgeladen moet worden. 

Van Mossel Basis

Van Mossel Onderweg

Betaal per laadsessie

Vast bedrag per maand

 • Inzage in je stroomverbruik
 • Slim thuisladen
 • Stroomtarief, starttarief en roamingkosten*
 • Eenmalige aanschafprijs 
 • Inzage in uw stroomverbruik
 • Slim thuisladen
 • Alleen stroomtarief aanbieder
 • Vast bedrag per maand 

Wij helpen u kiezen naar de best passende oplossing. Neem contact met ons op en maak gemakkelijk de keuze voor Basis of Onderweg en geniet van een fysieke of digitale pas.

Neem contact op 

*In beide pakketten betaalt u altijd voor het reguliere stroomverbruik. Bij het ‘Van Mossel Basis’-pakket komen hier het starttarief (€0,32 per sessie) en roamingkosten (€0,02 per geladen kWh) bovenop bij een openbaar laadpunt.

Uw digitale laadpas, altijd bij de hand

Naast uw fysieke laadpas kunt u ook de Van Mossel Energie app gebruiken om uw laadsessies te starten.* Het voordeel van de app is dat u gelijk ziet wat het laadtarief van een laadpaal is en hoe snel de laadpaal maximaal kan laden. En u heeft uw digitale laadpas natuurlijk altijd bij u, gewoon in uw broekzak!

Daarnaast kunt u de app ook gebruiken om laadpunten op uw route te vinden, voor real-time inzicht in uw laadsessie en een overzicht van uw verbruik en laadkosten. De app is beschikbaar via de App Store en Google Play Store. 

*Alleen als de laadpaal hiervoor geschikt is 

Kies de ideale Laadpaal

Van uw woning tot aan uw bedrijf: Maxus helpt u graag bij een laadoplossing die bij u past. Maxus werkt samen met Van Mossel Energie en beschikt over het beste laadnetwerk in Europa en gemakkelijke, kwalitatieve en efficiënte laadpaaloplossingen.

De oplaadtijd van uw elektrische Maxus wordt, afhankelijk van het gekozen laadsysteem, geoptimaliseerd. Wij helpen u om de beste laadoplossing voor uw situatie te vinden. Doe de keuzehulp en krijg direct het beste advies en een prijsindicatie.

Laadpalen Keuzehulp