hero edeliver9 duoshot NDSM

eDeliver9

Ruim. Luxueus.

En 100% elektrisch.
  • WLTP stadscyclus bereik tot 353 km
  • Ook beschikbaar als Chassis Cabine
  • 5 jaar fabrieksgarantie (max. 100.000 km)
  • Al vanaf  49.500,- (excl. BTW)
Plan een proefrit

Maxus Lease

Vanaf € 817,00/ maand

*Excl. BTW o.b.v. 60 mnd / 10.000km p.j.

Ontdek de Maxus eDeliver9

Ruim. Krachtig. Luxueus. En 100% elektrisch.

De Maxus eDeliver9 is de referentie in zijn klasse. Krachtig, ruim en altijd full-options.

De Maxus eDeliver9 is ontworpen als 100% elektrisch voertuig waarbij gekozen is voor een lichtgewicht EV-platform. Dit platform zorgt voor een lager eigengewicht. Wat resulteert in een hoger laadvermogen en een lager stroomverbruik.

Door de uitstekende prestaties van de aandrijflijn geeft de Maxus eDeliver9 u de mogelijk om een aanhanger tot wel 1.500 kg te trekken, een unicum in zijn klasse.

De Maxus eDeliver9 is beschikbaar met drie verschillende batterijpacks (52, 72 of 89 kWh). Uw keuze bepaalt het rijbereik en het nuttige laadvermogen. Kiest u voor de L2H2-versie met de 52 kWh-batterij, dan beschikt u over een nuttig laadvermogen van 1.181 kg. Gaat u voor de L3H2-versie met 89 kWh-batterij, dan mag u rekenen op een rijbereik van 405 km (WLTP-Stadsgebruik) en wel 296 km (WLTP-gecombineerd).

Qua opties kiest Maxus voor één uitrustingsniveau, altijd full-option. U werkt hard en dat mag beloond worden met een comfortabele en veilige bus, standaard voorzien van alle gemakken, zoals bijvoorbeeld Apple Carplay of Android Auto.

Daarnaast zijn alle Maxus eDeliver9 modellen standaard uitgerust met een 3-fasen AC-laadmogelijkheid en tot 80 kW DC-snel laadmogelijkheid, hierdoor bent u altijd weer snel onderweg en laadt u 100 km op in ca. 20 minuten.

edeliver9 stijl

Design

Karaktervol gestroomlijnd.

Met zijn karaktervolle design heeft de Maxus eDeliver9 een opvallend stoere uitstraling. De kenmerkende led-koplampunits, het grote Maxus-logo dat het laadcontact beschermt en de stoere voorbumper accentueren de indruk van luxe en kracht.

Die vlotte stijl vindt u ook terug in het moderne design. Eigentijdse details geven een gevoel van de luxe die in het interieur te vinden is.

Wilt u het eigentijds design in het echt zien?

Plan een proefrit

edeliver9 widget achterdeuren

Functionaliteit

Welkom in de ruimte.

De Maxus eDeliver9 biedt u een toegankelijke laadruimte van maar liefst 9.7, 11 of 12,5 m3 en een nuttig laadvermogen tot 1.350 kg, afhankelijk van de gekozen uitvoering. Dankzij de grote schuifdeur en achterdeuren die tot 236 graden opengaan kunt u vlot laden en lossen, ook op krappe plaatsen.

U kiest uit twee wielbasissen: medium (L2H2) of groot (L3H2). De L2H2-versie biedt u een laadruimte van 9,7 m3. Kiest u voor de L3H2-versie, dan beschikt u over een laadruimte van 11 m3. Daarnaast biedt Maxus u ook een L3H3-configuratie, met een verhoogd dak en een maximaal toegelaten massa van 4,05 ton (N2), goed voor een laadvermogen van 12,5 m3 en een nuttig laadgewicht tot 1.350 kg.

De laadruimte van de Maxus eDeliver9 is naar perfectie afgewerkt. Zo is de vloer bekleed met antislipmateriaal en zijn de wanden standaard afgewerkt tot op halve hoogte.

Interieur

Verrassend luxueus en comfortabel.

Standaard rijkuitgerust

De Maxus eDeliver9 is bijzonder compleet uitgerust. Parkeersensoren voor- en achter en aircoconditiong zijn standaard. Daarnaast is de Maxus eDeliver9 standaard uitgerust met stoelverwarming en een 10 inch touchscreen met achteruitrijcamera en Apple Carplay.

Luxueus en comfortabel

De Maxus eDeliver9 biedt het zitcomfort van een ruime, luxueuze personenwagen. Drie zitplaatsen met ruime, perfect gevormde stoelen en de in hoogte verstelbare gordels bieden alle steun en comfort, ook tijdens langere ritten. De bestuurdersstoel is in 8 richtingen verstelbaar en beschikt over een regelbare armsteun.

Doordachte ergonomie

Met het overzichtelijke instrumentenpaneel en de binnen handbereik aanwezige knoppen is de ergonomie van de Maxus eDeliver9 van hoog niveau. De vormgeving en afwerking van het dashboard versterkt het luxegevoel aan boord.

Complete connectiviteit

Centraal in het fraai afgewerkte dashboard bevindt zich een 10 inch touchscreen. Het scherm biedt u alle smartphone-connectiviteit, is compatibel met Apple Carplay en is gekoppeld aan een achteruitrijcamera.

Technologie

Technisch vernuft. Ongeziene prestaties.

Widget edeliver9 dashboard

Krachtige elektromotor

De elektromotor van de maxus eDeliver9 levert een vermogen van 204 pk en een maximumkoppel van maar liefst 310 Nm. Dat zorgt voor ronduit uitstekende prestaties, ook bij forse belading.

De Maxus eDeliver9 is beschikbaar met twee verschillende batterijpacks (72 of 89 kWh). Uw keuze bepaalt het rijbereik en het nuttige laadvermogen. Kiest u voor de L2H2-versie met 72 kWh-batterij, dan beschikt u over een nuttig laadvermogen van 1.040 kg. Gaat u voor de L3H2-versie met 89 kWh-batterij, dan mag u rekenen op een rijbereik van 296 km (WLTP-gecombineerd).

Widget edeliver9 laden

80% capaciteit na een half uurtje laden

Met de standaard AC-lader aan een doorsnee wallbox duurt een volledige laadcyclus slechts 6 tot 9 uur, afhankelijk van de gekozen batterij. Daarnaast is de Maxus eDeliver9 standaard uitgerust met een DC-snellaad mogelijkheid. Daarmee laadt u in amper 10 minuten al 100 km extra rijbereik. Na een half uurtje is alweer 80% van de batterijcapaciteit beschikbaar.

Met de sequentiële bediening van de versnellingspook kunt u kiezen uit drie niveaus van energie regeneratie bij het afremmen. Kiest u voor maximale regeneratie, dan wordt het behalen van het opgegeven WLTP-rijbereik kinderspel.

De uitstekende prestaties van de aandrijflijn geven de Maxus eDeliver9 een maximaal trekgewicht tot 1.500 kg, een unicum in zijn klasse. Dat betekent dat u met de Maxus eDeliver9 een grote geremde aanhangwagen kunt trekken.

Veiligheid

Veiligheid voorop, met de modernste rijhulpsystemen.

De Maxus eDeliver9 is standaard uitgerust met een uitgebreid actief veiligheidspakket. De uitrusting omvat ESP, AEBS en tal van andere systemen die uzelf, uw passagiers en de andere weggebruikers beschermen. Bovendien biedt de Maxus eDeliver9 u passieve veiligheid van hoog niveau dankzij zijn sterke kooiconstructie en talrijke airbags.

Elektronisch stabiliteitsprogramma (ESP)

ESP bewaakt en regelt de stabiliteit van de Maxus eDeliver9, zodat u bij plots uitwijken, in moeilijke bochten of op een verraderlijk wegdek niet uit balans raakt.

Waarschuwing frontale aanrijding (FCW)

FCW monitort voortdurend uw snelheid en de afstand tot het vooroprijdende voertuig en waarschuwt u met een geluidssignaal als de remafstand niet langer veilig is.

Zes airbags

De Maxus eDeliver9 is standaard uitgerust met een airbag voor de bestuurder, een dubbele airbag voor de passagiers, twee zijdelingse airbags en twee gordijnairbags.

Sterke kooiconstructie

De kooiconstructie van de Maxus eDeliver9 is opgebouwd uit versterkt staal, dat de kracht die vrijkomt bij een aanrijding absorbeert en vervorming tegengaat. Zo blijven alle inzittenden maximaal beschermd.

Automatisch noodrem­systeem (AEBS)

Bij detectie van een voetganger of een ander voertuig op uw weg deactiveert AEBS het gaspedaal en activeert het de remmen om het risico op een ongeval te verkleinen.

Rijstrook­assistentie (LDW)

LDW monitort met een camera de markeringen op de weg. Als u van rijstrook verandert zonder uw richtingaanwijzer te gebruiken, wordt u gewaarschuwd met een geluidssignaal.

Assistentie bij rijstrookverandering (LCA)

Als u van rijstrook wilt veranderen terwijl een ander voertuig snel nadert en zich al binnen een afstand van 70 meter bevindt, waarschuwt LCA u met een geluidssignaal en een lichtsignaal in uw buitenspiegel.

Dodehoekdetectie (BSD)

BSD detecteert voertuigen in de blinde hoek en waarschuwt u met een lichtsignaal in uw buitenspiegel.

Widget edeliver9 accessoires

Accessoires

Maak uw Maxus uniek.

De ene business is de andere niet. Elke bedrijfsvoering brengt zijn eigen behoeften en wensen met zich mee. Dat geldt ook voor uw bedrijfswagen.

Samen met uw Maxus-dealer kan u bekijken wat u nodig heeft om zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen werken. We bouwen alle gewenste accessoires degelijk en veilig in.

De belangrijkste standaarduitrustingen en onze aantrekkelijke prijzen vind u terug in onze eDeliver9 brochure.