Widget Over Maxus

Over Maxus

Elektrische bedrijfswagens voor elke bedrijfsbehoefte

Maxus pioniert met een vooruitstrevende mentaliteit en zet zich in voor het creëren van schonere en duurzamere transportoplossingen voor de lichte bedrijfsvoertuigenindustrie. Overstappen op elektrische bedrijfswagens is dan ook een eenvoudige beslissing die u met Maxus kunt maken. Stel uw wagenpark samen uit ons aanbod van ruime, emissievrije voertuigen met een hoog laadvermogen en bereik uw duurzaamheidsdoelstellingen. Met diverse configuraties is er altijd wel een Maxus voertuig dat bij uw bedrijfsbehoefte past.

 Neem contact op

Widget Over Maxus EV

Betrouwbare EV's en service

Maxus is een van de toonaangevende merken van autoproducent SAIC Motor. Met een productie van meer dan 7 miljoen auto's op jaarbasis is SAIC Motor de op zes na grootste autobouwer ter wereld en de grootste in Azië met een marktaandeel van 24%.

Dankzij de hoge productiekwaliteit blijft uw Maxus jarenlang zorgeloos in bedrijf. Op uw nieuwe Maxus eDeliver3 of eDeliver9 ontvangt u maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie en 8 jaar batterijgarantie. Zo rijdt uw bedrijf niet alleen duurzaam maar ook zorgeloos de toekomst tegemoet.