Widget edeliver9 dashboard

Leasetarieven Maxus Lease

Maxus biedt u zeer scherpe leasetarieven om de overstap naar elektrisch rijden mogelijk te maken. Profiteer direct en lever uw diensten of producten in een splinternieuwe elektrische bestelwagen.

Full operational lease:

eDeliver3 vanaf € 519,80 per maand*

eDeliver7 vanaf € 659,52 per maand*

eDeliver9 vanaf € 875,79 per maand*

T90 EV vanaf € 899,55 per maand*

Financial lease:

eDeliver3 vanaf € 519,- per maand**

eDeliver7 vanaf € 674,56 per maand*

eDeliver9 vanaf € 899,- per maand**

T90 EV vanaf € 927,67 per maand**

 

Vraag offerte aan Bereken financial lease

Maxus Lease is powered by Van Mossel Autolease

Maxus Lease

Welke lease vorm u ook zoekt, bij Maxus Motors heeft u altijd een passende oplossing binnen handbereik. Met de volledige elektrische Maxus bedrijfswagens bent u namelijk goed voorbereid op wat er gaat komen en met een passend leasecontract vindt u ook financieel de beste oplossing.

Wat past bij u?

U bent opzoek naar een nieuwe bedrijfswagen, maar wat past bij u; kopen of leasen? Afhankelijk van uw zakelijke situatie kan het interessant zijn om uw voertuigen te leasen. Bij Financial lease bijvoorbeeld komt de auto direct bij u op de balans omdat u direct economisch eigenaar wordt van uw nieuwe Maxus bedrijfswagen. Onze lease afdeling kijkt graag samen met u naar de de lease vorm die het best past bij uw situatie en nieuwe Maxus. U kiest gemakkelijk voor financial- of opperational lease

Financial Lease

Financial lease is een financieringsvorm in zakelijke overeenkomst, het voordeel hiervan is dat de leaseauto exclusief btw wordt gefinancierd. U bent hiermee eigenaar van de auto en zelf verantwoordelijk voor de auto en het regelen van zaken zoals wegenbelasting, verzekering, afschrijving, reparatie, onderhoud en pechhulp. De auto staat bij u op de balans, met als voordeel dat u recht heeft op investeringsaftrek en dat u de auto mag afschrijven. Zo verlaagt u de belastbare winst.

Omdat alle Maxus modellen volledig elektrisch zijn heeft u ook nog recht op Milieu-investeringsaftrek (MIA) waarmee u tot wel 45% van het investeringsbedrag in mindering kan brengen op uw winst en op de willekeurige afschrijving milieu-investeringen (VAMIL).

Financial lease is dan ook een makkelijke manier van financieren van uw Maxus bedrijfswagen. Wanneer de leaseperiode eindigt en de betalingstermijnen en indien gekozen slottermijn zijn voldaan, is de Maxus bedrijfswagen uw eigendom.

Full operational Lease

Bij Operational lease werkt het net iets anders, de door u gekozen Maxus bedrijfswagen blijft in het bezit van de leasemaatschappij. Voordelen van operational lease is dat vaak alle componenten in het maand bedrag inbegrepen zijn. Zo bent u altijd voorbereid op wat u betaald en komt u niet voor verassingen te staan met kosten voor reparatie, onderhoud, banden, wegenbelasting en verzekering. Door de operational lease constructie weet u altijd vooraf exact hoeveel uw auto kost.

Een ander belangrijk voordeel kan zijn dat de auto juist niet op uw balans staat, hierdoor behoud u investeringsruimte en dat is soms wel zo handig. Ook is de looptijd vaak korter dan de economische levensduur, hierdoor is uw maandbedrag lager ten opzicht van de investering en het economische risico uw voordeel.

*Excl. BTW o.b.v. 60 mnd / 10.000km p.j.

**Excl. BTW o.b.v. 60 maanden en een slottermijn van 25% tegen 7,99% rente.